Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclasses in Rust voor meer Balans & Energie

19 juli @ 19:30 - 21:30

€ 25

YOUR INNERPEACE IS THE GREATEST AND MOST VALUABLE TREASURE YOU CAN DISCOVER ♥

De masterclass bestaat uit mindfulness, visualisatie- en meditatieoefeningen voor meer balans, rust en energie in jouw leven.

Heb je behoefte aan meer rust? Rust in je hoofd, in je lichaam, in je dagelijks leven? Heb je weleens het gevoel dat je jezelf voorbij rent? Of helemaal verliest in de dagelijkse beslommeringen?

In deze masterclass reikt Bianca mindfulness, meditatie en visualisatie oefeningen aan die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Je leert je bewustwording te vergroten wat meer rust, energie en balans oplevert.

Je leert te voelen, aanwezig te zijn in het moment, je bewust te worden van je grenzen en wanneer je deze dreigt over te gaan. Door de oefeningen toe te passen leer je om te gaan met je gedachtes, beter voor jezelf te zorgen, hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en je grenzen bewaakt.

Je voelt je steviger in je schoenen staan en hebt meer rust in je hoofd!

Ben je nieuwsgierig naar de 7-weekse cursus? Dan is deze masterclass een mooi voorproefje om te ervaren of dit iets voor jou is en de gelegenheid om kennis te maken met mij en de technieken.

Mocht je beslissen om je in te schrijven voor de cursus is deze masterclass GRATIS.

Testimonia
Ik had veel erkenning in de Masterclass Rust.
Ook heel goed om bij een keuze bewust te denken/stil te staan hoe het voelt. Voel ik angst of liefde?
Nu oefening ik met voelen en in het nu zijn, tijdens alledaagse dingen. Hierdoor kan ik mijn gedachten even uitzetten en ontspannen. Ik houd veel spanning in mijn kaken vast en probeer daar nu bewust los te laten.
Na de masterclass heb ik ook heel goed geslapen. ~ Nanda

Data:

Donderdag 19 juli 19.30 – 21.30 bij Yogastudio Kleverpark in Haarlem, bijdrage 25,- (inclusief hand-out met oefeningen voor thuis)

Woensdag 29 augustus van 19.00 – 20.15 bij Yogastudio Kleverpark in Haarlem, bijdrage 15,- (inclusief hand-out met oefeningen voor thuis)

Zondag 23 september van 14.00 – 16.00 bij Ajna Tempel in Heemskerk, bijdrag 25,-  (inclusief hand-out met oefeningen voor thuis)

Meer data volgt! Ben je geïnteresseerd, maar je datum staat er nog niet tussen? Wil je meer informatie of aanmelden? Stuur een email aan bianca@binprogress.nl

 

Locatie

Yogastudio Kleverpark
Santpoorterstraat 31
Haarlem,